Rólunk

Hair Lovers Beauty Salon

“LOVE IS IN THE HAIR”

Szerelmesek lettünk a szakmánkba – a nők legféltettebb kincsébe, a hajkoronába. Nem tudunk élni az alkotás, a hajak megszépítése nélkül. Imádjuk, hogy teljesebbé tehetjük ezzel egy ember életét!

A visszajelzések megerősítenek minket abban, hogy itt a helyünk, ez az életünk, a mi szakmánk, az egyik szerelmünk! A Hair Lovers a szakmai elhivatottság szerelméből született!

Kik vagyunk?

Fodrászat

Bakos Viktória (Ria)

Szalonvezető & VIP Fodrász

Bakos Viktória vagyok, a Hair Lovers Beauty Salon alapítója.

2011-ben szereztem meg a Clips Nemzetközi Fodrász Akadémián a fodrász bizonyítványomat. Tony & Guy alapokat tanulhattam Palotás Olivér vezetésével a Clips-ben, ahol megfogott az a szakmailag magas szintű, minőségi vendégkiszolgálás, amit elsajátíthattam.

Vendégeim elégedettsége a legfontosabb számomra, ezért szakmailag folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb technikákkal lenyűgözhessem őket. A legfontosabb a mosoly és öröm, amit visszakapok! Ez tesz engem is boldoggá nap, mint nap ebben a szakmában.

Adorján Nikoletta

TOP Fodrász

Gyerekkorom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni, amit 2015-ben egy sikeres vizsgával el is értem. Maximalista vagyok, igyekszem a vendégeim kérését a legjobb tudásom szerint teljesíteni. Hálás vagyok, hogy ilyen jó csapatban, prémium minőségű anyagokkal dolgozhatok.

 I love my job!

Adorján Nikoletta

TOP Fodrász

Gyerekkorom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni, amit 2015-ben egy sikeres vizsgával el is értem. Maximalista vagyok, igyekszem a vendégeim kérését a legjobb tudásom szerint teljesíteni. Hálás vagyok, hogy ilyen jó csapatban, prémium minőségű anyagokkal dolgozhatok.

 I love my job!

Kézápolás

Simon Valentina

Kézápoló & Manikűrös

Simon Valentina vagyok, kézápoló és műkörömépítő. Hobbim és egyben munkám a kéz széppé varázsolása.

Mindent megteszek azért, hogy az, aki szép, ápolt körmöket, műkörmöket szeretne, és erre a célra engem választ, az elégedetten távozzon tőlem. Az Alfa Kapos Képző Központban szereztem meg az OKJ-s kézápoló és műkörömépítő szakmai végzettségemet. Munkámban a maximumra törekszem, célom vendégeim elégedettsége, szeretném ha szívesen jönnének újra vissza hozzám.

Szakmai tudásomat továbbképzéseken tartom naprakészen. Folyamatosan járok előadásokra, részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon, ahol az aktuális díszítések, trendek, technikák, anyagok elkészítését sajátíthatom el.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára. Előzetes időpont egyeztetés után családias környezetben, szeretettel várom kedves vendégeimet.

Kozmetika

Kovács Anikó

Kozmetikus

Kovács Anikó vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. Az ELTE cseh nyelv és irodalom szakának elvégzése után döntöttem úgy, hogy megvalósítom a gyerekkori álmomat, és kozmetikus leszek. Bizonyítványomat 2012-ben vehettem át, kiváló eredménnyel.

Mindig olyan kozmetikát szerettem volna létrehozni, ahol megnyugtató környezet, halk zene, kellemes illat fogadja a vendégeimet. Elsősorban a klasszikus kozmetikai eljárásokkal, gyantázással, arctisztítással, szempilla- és szemöldökfestéssel foglalkozom. Nem hiszek az egyre népszerűbb anti-aging eljárásokban, a high-tech eszközök megjelenésében a kozmetikákban, úgy gondolom, ezek igazán hatásosak csak bőrgyógyász irányítása alatt lehetnek. Véleményem szerint a fiatalos külső megtartásának kulcsa a rendszeres, bőrtípushoz és életkorhoz igazodó bőrápolás.

Vendégeim a munkámmal kapcsolatban leginkább azt szokták kiemelni, hogy alapos vagyok, hogy nem sietek, hogy nincs az a kellemetlen futószalag-érzésük, mint más kozmetikákban. Legnagyobb örömömre gyakran említik, hogy az én módszeremmel a gyantázás is kevésbé fájdalmas.

Ha egy barátságos szalont keresel budapesti viszonylatban kedvező árakkal és jó megközelíthetőséggel, várlak szeretettel a Hair Lovers szépségszalonban!

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK!

“Nyugodt és pihentető, laza környezetben várunk, sok szeretettel!”

Mire számíthatsz,
ha minket választasz?

Mi egy nagyon vidám, együttműködő, harmonikus csapat vagyunk, számunkra a jó hangulat elengedhetetlen! Sokat nevetünk, viccelődünk, természetesen bevonjuk vendégeinket is ebbe a kis családias környezetbe.

Nálunk nyugodtan lazíthatsz, jól érezheted magadat, míg készül gyönyörű frizurád, körmöd vagy a kozmetikában kényeztetnek!

Szeretettel várunk szalonunkban!

Hair Lovers Beauty Salon

"Nyugodt és pihentető, laza környezetben várunk, sok szeretettel!"

Kézápolás

Simon Valentina

+36 70 208 7083

Kozmetika

Kovács Anikó

+36 30 281 4845