Körömápolás

Hair Lovers Beauty Salon

Simon Valentina

kézápoló és műkörömépítő

Üdvözöllek!

Simon Valentina vagyok, kézápoló és műkörömépítő. Hobbim és egyben munkám a kéz széppé varázsolása. Mindent megteszek azért, hogy az, aki szép, ápolt körmöket, műkörmöket szeretne, és erre a célra engem választ, az elégedetten távozzon tőlem. 

Munkámban a maximumra törekszem, célom a vendégeim elégedettsége, szeretném, ha szívesen jönnének újra vissza hozzám. Előzetes időpont-egyeztetés után családias környezetben, szeretettel várok mindenkit szeretettel.

Miért fontos a kézápolás?

Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk. A műköröm viselése ma már mindennapjaink részévé vált, elfogadott viselet, a mindennapi szépségápolás velejárója. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem előtt van a kezük és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni, azoknak kifejezetten javaslom a műkörmöt.

A műkörömépítés célja a saját, természetes körmök megerősítése, hosszabbítása,
illetve esztétikusabbá tétele kézen és lábon.

Kinek ajánlom

SZOLGÁLTATÁSAIMAT

akik szeretik az ápolt, mutatós, elegáns megjelenést

aki a nem éppen esztétikus, korrigálásra szoruló körmeit szeretné szebbé varázsolni

akiknek nincs idejük, türelmük a manikűrözéshez

akinek munkája során szem előtt van a keze, és nem szeret naponta lakkozni

aki szeretne leszokni a köröm, illetve a mellette lévő bőr rágásáról

akik hosszú körmökről álmodoznak, de természetes körmeik túl gyengék, vagy törékenyek ahhoz, hogy megnövesszék

Milyen szolgáltatásokkal
várlak a szalonban?

Müköröm

A műköröm a tévhittel ellentétben, lehet az eredeti körmökhöz megtévesztésig hasonló, mivel az egyik legfontosabb feltétel a természetesség. A műkörmök megóvják viselőjüket a külső káros környezeti hatásoktól (pl. tisztítószerek, időjárási viszonyok). A műkörömmel könnyen együtt lehet élni, könnyű hozzászokni a használatához. 

Kérheted a zselés műköröm építését, vagy a saját, természetes körmöd erősítését, zselével.

Gél lakk

Komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp a hibrid lakk-zselé átmenetet képez a körömlakk és a zselé között. Tökéletesen tapad, körömerősítő hatású. 

Sikere az egyszerű felvitelben, a gyors eredményében és tartósságában rejlik. 30mp alatt 100% -ban szárazra köt, így nem kell rá vigyáznod úgy, mint a lakkozásnál. Tartósan, hetekig megőrzi a körmök ápolt jellegét, kézen 2-3 hétig, lábon 4 hétig is ideálisan viselhető.

Manikür

Kezeink és körmeink rengeteg külső káros hatásnak vannak kitéve, ezért nagyon fontos a rendszeres ápolásuk.

Manikűr szolgáltatásom során először bőroldóval távolítom el a körömbőrt, majd, ha szükséges, manikűrfejet használok, vágom a körömbőrt, ápolom, igény szerint lakkozom vagy csodafény-polírozom a körmöket.

Orosz manikür

Az orosz manikűr egy új technológia, mely során szárazon készítem elő a körömbőrt 5 speciális manikűr fejjel. Ezzel a technikával akár 1 héttel is kitolható a gél lakk lenövése.

Paraffinos kéz- és lábápolás

A kéz- és lábápoláshoz ma már elengedhetetlen a paraffinos kezelés. 

A kézápolás előkezelésként is használható manikűr előtt, hiszen puhítja a körömbőrt, ezzel megkönnyítve annak visszatolását. Lábápolásnál utókezelésként alkalmazható a paraffinos kezelés, a kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás.

Az alkalmazott paraffin kissé zsíros tapintású, viaszszerű, olajokat illatosítókat tartalmazó kozmetikai termék. A meleg paraffin tágítja a bőr pórusait, ezáltal  lehetővé teszi a krémek jobb felszívódását. Kihűléskor a pórusok zárulnak, csapdába ejtik a hatóanyagokat, ezáltal a bőr mélyebb rétegeibe préseli a krémeket. A kezelés hatására a kéz és láb bőre hetekig puha és bársonyos marad.

Ha szeretnél egészséges, igényes,
ápolt megjelenést a mindennapjaidban,
jelentkezz be hozzánk még ma!

Hair Lovers Beauty Salon

"Nyugodt és pihentető, laza környezetben várunk, sok szeretettel!"

Kézápolás

Simon Valentina

+36 70 208 7083

Kozmetika

Kovács Anikó

+36 30 281 4845