Fodrászat

Hair Lovers Beauty Salon

Férfi hajvágás

A standard és legújabb trendek frizuráit készítjük el kedves férfi vendégeinknek.

Elkészítési idő: 30 perc.

Nöi hajvágás

A női hajvágás minden típusában otthon érezzük magunkat, kezdve a klasszikus egyenes hajvágástól a long bob, bob, hosszú frizurákig, professzionális technikákkal létrehozva azt.

Elkészítési idő: 40 – 60 perc között hajhossz és sűrűségtől függően.

Hajszárítás

Haj mosása és szárítása, különböző stílusban.

Elkészítési idő: 20 – 45 perc között hajhossztól, sűrűségtől, formától függően.

Hajfestés

Az alábbi termékcsaládokkal végezzük a tő-, illetve teljes hajhossz festését, natúr és festett hajon egyaránt.

  • Joico Vero K-PAK color – az egyetlen festék, amely újraépíti a haj szerkezetét, mialatt megfesti azt. Újraépítő technológia, mert a Joico az egészséges haj oldalán áll.
  • Joico Vero K-PAK color AGE DEFY termékcsalád kifejezetten ősz hajra ajánlott, fiatalító és regeneráló hatása van, 100%-os őszhajfedéssel bír, ugyanis magas pigmenttartalommal rendelkezik.

Elkészítési idő: 90 – 150 perc között hajhossz és sűrűségtől függően

Hajszínváltoztatás

A meglévő festett hajszínt festékkel nem lehet világosítani. Ahhoz, hogy világosabb színt érjünk el, szőkítenünk kell a hajat, csak ezután tudjuk a kívánt színnel megfesteni.

Joico prémiumkategóriás szőkítővel dolgozunk, amellyel a kívánt eredményt elérhetjük. Emellé ajánljuk a Defy Demage kötéserősítő kezelésünket, amely megvédi a haj szerkezetét a szőkítés során.

Elkészítési idő: 180 – 300 perc között hajhossz és sűrűségtől függően.

Színátmenetes hajfestés

(Balayage, Balayage ombre)

Természetes hatást ad, ami feldobja egyszínű frizurád. Hajad napszívta hatásban tündökölhet egész évben, mint ahogyan a tengerparti nyaralás során. Egyedi, különleges és trendi megoldás, amely mindig friss és ápolt megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Elkészítési idő: 120 – 180 perc között hajhossz és sűrűségtől függően.

Defy Demage kötéserösítö kezelés

csak kiegészítő kezelés

A szőkítéshez és festéshez ajánljuk! Megvédi a haj szerkezetét a sérülés ellen úgy, hogy a haj szerkezetében a kötéseket erősíti. Szebb, ragyogóbb, puhább, egészségesebb végeredményt kaphatunk használatával.

Joico K-PAK Hair Repair System

4 lépcsős szerkezetépítő kezelés

Már roncsolódott haj szerkezetébe építve, javítjuk a haj állapotát és ezáltal visszanyerjük a haj egészséges szerkezetét.

Önmagában a kezelés 4 lépcsős, festés mellé kérve a szolgáltatás 5 lépcsős, szőkítés mellé kérve 7 lépcsős!

Cocochoco keratinos hajegyenesítés

Ha nem szeretnéd többé vasalni hajad, hosszú időt tölteni a frizurakészítéssel, és szeretnéd, ha a hajad mindig tökéletes, gyönyörű, egészséges és fényesnek lenne, számodra ez a tökéletes kezelés!

A Cocochoko keratinos hajegyenesítés, lehetővé teszi, hogy 3-4 hónapon keresztül egyenes legyen hajad ezen felül extra fényt, puha tapintást kezelhetőséget ad neki. Feltölti a haj szerkezetét keratinnal, emellett formaldehid, parabén, sls mentes, környezetbarát!

Spit & Trimmer pro

A haj hosszán keletkezett töredezettséget eddig nem tudtuk megszüntetni, hiszen ollóval nem igazán lehet ezt a problémát orvosolni. Azonban most már lehetőség nyílik arra, hogy ezt is meg tudjuk szüntetni, mivel ezzel a géppel csak a töredezett részeket távolítjuk el. Így a haj hosszából nem veszítesz, simább kezelhetőbbé válik hajad, nem fog akadozni és tovább törni a fésülés során!

Mosás + szárítás, vagy más szolgáltatásunkkal vehető igénybe.

Elkészítési idő: 30-50 perc önmagában.

Póthajas holland fonás

Különböző színű póthajakból készítünk extra trendi fonatot. Többféle formában, sűrűségben csináljuk az egyedi elképzelés és sajátos adottságokhoz viszonyítottan.

Elkészítési idő: 20 -60 perc között.

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK!

“Nyugodt és pihentető, laza környezetben várunk, sok szeretettel!”

Hair Lovers Beauty Salon

"Nyugodt és pihentető, laza környezetben várunk, sok szeretettel!"

Kézápolás

Simon Valentina

+36 70 208 7083

Kozmetika

Kovács Anikó

+36 30 281 4845